Naailessen by Fem

CREATE YOUR OWN FASHION!!

Wil jij graag je eigen kleding maken? Of doe je dat misschien al, maar wil je tips & tricks om het nog beter te kunnen? Kom dan op les! Tijdens de les maak je wat jij leuk vindt en kun je leren wat jij graag wilt leren. Je werkt in een kleine groep zodat je de aandacht krijgt die je verdient. Vanaf nu zijn ook privélessen mogelijk.

Het idee is dat ieder aan zijn eigen project werkt. Dit kan een patroon uit een boekje zijn, een accessoire dat je op Pinterest hebt gezien, of een kledingstuk wat je zo graag draagt en samen na wilt maken. Op een leuke manier leer ik je het naaien onder de knie te krijgen met als doel dat je uiteindelijk zelfstandig verder kunt. Kun je al naaien en wil je liever leren patroon tekenen? Ook dat is mogelijk.

Wat heb je nodig?
In het atelier is vanalles aanwezig waar je gebruik van mag maken. Denk hierbij aan stofscharen, papierscharen, potloden, meetlinten, tornmesjes, geodriehoek, grote linialen, standaard patronen, zelfmaakmode tijdschriften zoals de Burda, de Knip, Knippie, My Image, Miss Doodle, Stitched by you en B*Trendy. Ook staat er een lockmachine in het atelier. In overleg kun je hier gebruik van maken tegen een minimale vergoeding. Tevens kun je in het atelier stof en fournituren kopen tegen inkoopprijs.

Zelf meenemen
Naaimachine, stof, garen, patroonpapier, spelden, eventuele fournituren: knopen, biasband, elastiek etc.

Neem contact met me op voor meer informatie of het boeken van een proefles. Hopelijk zie ik je snel!